top of page

Atletik Spor Kulübünde Yasin Koç Başkan.

Yapılan olağanüstü kongre ile Yasin Koç tek liste ile Bayrampaşa Atletik Spor Kulübüne Başkan seçildi.




Yapılan olağanüstü kongre ile Yasin Koç tek liste ile Bayrampaşa Atletik Spor Kulübüne Başkan seçildi. Böylelikle 2011 de kurulan Bayrampaşa Atletik Spor Kulübünün tarihindeki 2. Başkanı oldu.


Doğru İşler Yapacağız


Yasin Koç aslen Sivaslı, doğma büyüme Bayrampaşalı. Evli 3 ve çocuk babası. Ticaretle uğraşıyor. 2009-2013 yılları arasında Bayrampaşa MHP İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2012-2015 yılları arasında Muratpaşa Spor Kulübü Başkanlığını yaptı.

Tek liste aday olduğu kongrede Başkan seçilen Yasin Koç; örnek işler çıkaracaklarını, yeni şeyler deneyeceklerini, doğru işlerin nasıl olduğunu herkese göstermek istediklerini, adım adım ajandamızda projeler olduğunu belirtti.


Basketbol ve Atletizim

Bayrampaşa'da basketbol branşında faaliyeti olan 3 kulüpten birisi Bayrampaşa Atletik spor kulübüdür. Bu çok önemli bir branş olmasına karşın ilçemizde de potansiyel olmasına rağmen İstanbul'da Adalar ilçesinden sonra en az basketbol takımı olan ilçesi Bayrampaşa.

Diğer branşlarda da durum farklı değil. Her yerde diğer branşlara bakış açısı Futbol gibi değil tabiki, ama yinede büyüklerimizin bari bu konuda hassas ve ilgili olmasını beklerken ellerindeki imkanları sadece futbol üstünden kullanmaları diğer branş çalışan kulüpleri üzmektedir.



Yönetim

Başkan  As Başkan Kulüp Sözcüsü 

Genel Sekreter Sağlık İşleri Başkan Yrd. Hukuk İşleri Başkan Yrd. Yerel Yönetimler Başkan Yrd. Genel Koordiantör Futbol Şube Sorumlusu Sayman - Muhasebe Basın ve Halkla İlişkiler

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page